ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η επιχείρηση INTRADER ιδρύθηκε το έτος 2008 στην Δυτική Ελλάδα με έδρα την πόλη της Πάτρας. Είναι μια εισαγωγική-εξαγωγική εταιρεία, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο του εμπορίου, αναλαμβάνει την προώθηση, διαφήμιση και ασφαλή πώληση προϊόντων από τις εξής ομάδες: 

 

Αγροτικά προϊόντα, παραδοσιακά προϊόντα, τυροκομικά είδη, τυποποιημένα ζαχαρώδη, Foodservice προϊόντα, ποτά, είδη καπνιστού, καλλυντικά, εποχιακά είδη, παιχνίδια, είδη συσκευασίας και υφάσματα.  

 

Συνεργάζεται με Βιομηχανίες-Κατασκευαστές και εξαγωγικούς οίκους και την βάση των πελατών της αποτελούν εισαγωγείς, χονδρέμποροι, μεσίτες, διανομείς, γραφεία αγορών και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Η διακίνηση των προϊόντων της γίνεται δια ξηράς ή θαλάσσης. 

 

Συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας μας είναι το υψηλό και εγγυημένο επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών της, η πληρότητα αυτών, η ασφάλεια αυτών, οι ανταγωνιστικές τιμές τους και η διαρκής ενημέρωση και εξέλιξή μας. Κεντρικός άξονας μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας, ενώ μαζί του αναζητούμε διαρκώς νέες αγορές και με νέες συνεργασίες σχεδιάζουμε μεθοδικά και αναπτύσσουμε το δίκτυό μας. 

 

Εμείς οι άνθρωποι της INTRADER έχουμε τη γνώση που απαιτείται για την άρτια επίτευξη των στόχων μας και των στόχων των πελατών μας. Η εμπειρία μας, ας έχει αποδείξει ότι είναι απαραίτητη όχι μόνο η κάλυψη όλων των τωρινών αναγκών και η ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων των πελατών μας αλλά και η δυνατότητα πρόβλεψης και κάλυψης όλων των μελλοντικών, βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων τέτοιων. 

 

Φιλοσοφία και στόχος μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων εμπορικών σχέσεων ανάμεσα στην εταιρεία και τους πελάτες μας. Είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ακούσουμε τις απορίες, τις ερωτήσεις, τα σχόλια και τις υποδείξεις σας και να σας εξυπηρετήσουμε. Μαζί μπορούμε να γνωρίζουμε τις νέες ανάγκες της αγοράς και να τις καλύπτουμε. Η συνεχής βελτίωση της λειτουργίας της εταιρείας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της αποτελεί τη δέσμευση μας προς τους πελάτες μας αλλά και την κινητήρια δύναμη ανάπτυξής μας. 

 

 

Αν δραστηριοποιείστε ή σκέπτεστε να δραστηριοποιηθείτε στο χώρο του εμπορίου ελάτε σε επαφή μαζί μας. Στην INTRADER παραμένουμε αξιόπιστα πάντα στη διάθεσή σας.